06
Lun, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Victorie clară a Simonei Halep, în urmă cu scurt timp, în turul al doilea al turneului de la Madrid.

Românca s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-1.

,,A fost un meci greu, pentru că ea are multă încredere şi a jucat bine în primul set, dar în setul al doilea am găsit ritmul şi am ştiut ce trebuie să joc împotriva ei. Cred că am jucat destul de bine şi sunt foarte fericită de această victorie. Sunt mai bine, dar sigur nu sunt aproape de sută la sută. Încerc să dau tot ce am, să fiu calmă, încrezătoare, pentru că simt jocul, mă simt bine pe teren şi trebuie doar să mă bucur de momentele petrecute pe acest frumos teren. Nu am mai jucat împotriva ei (n.r. - Viktoria Kuzmova), trebuie să văd câteva înregistrări. E o mare provocare de fiecare dată când joc aici şi vreau să că concentrez pe mine însămi şi să văd ce trebuie să joc împotriva ei", a declarat Halep.

Halep va evolua în turul următor, în premieră, cu jucătoarea de 20 de ani Viktoria Kuzmova din Slovacia, locul 46 WTA.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep încearcă să continue seria excelentă din ultima perioadă, cu 13 victorii din 14 partide jucate pe zgură, în circuitul WTA. De la ora 13:00, Simona o întâlneşte pe Johanna Konta, cu care se va duela pentru un loc în ,,optimile” de la Madrid.

Simona Halep revine pe terenul central din capitala Spaniei, pentru prima întâlnire pe zgură, din circuitul WTA, Johannei Konta.

,,Să joc pe acest central îmi face plăcere. Am amintiri foarte frumoase aici, am încredere mare când intru pe acest teren şi mă bucur că sunt aici", a spus Halep pentru Digi Sport.

Până acum, Halep şi Konta şi-au împărţit victoriile în partidele directe, 3-3. Două dintre succesele Simonei au fost, însă, în Fed Cup. La Madrid, românca se simte perfect: are două trofee, plus o finală jucată în 2014.

,,Mă hrănesc din sprijinul fanilor, am mulţi susţinători aici. M-au primit foarte călduros, chiar şi la antrenamente când mă duc. Îmi apreciază jocul şi le mulţumesc", a mai spus campioana noastră.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: