04
Sâm, Mai

sursa foto: gandul.info

Eveniment

Scene îngrozitoare, într-o locuință din Brașov!

Un bărbat de 31 de ani a fost încătușat de către anchetatori, după ce și-a bătut crunt copiii, iar unuia dintre micuți i-a provocat arsuri la o mână, cu jarul din sobă.

,,În data de 05.03.2018, în jurul orei 16:00, inculpatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, soţia acestuia fiind la serviciu. Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copii, cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când tatăl a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la un vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare. În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copii săi, de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jar, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului Judecătoriei Brașov, remis redacției.

Inculpatul a fost prezentat Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, fiind emis astfel un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Cauza a fost instrumentată împreună cu organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Braşov – Poliţia Municipiului Săcele.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: