04
Sâm, Mai

Eveniment

Mondly, cea mai cunoscută aplicație pentru a învăța limbi străine a fost premiată de către Facebook ca fiind aplicația anului 2018, având peste 40 de milioane de descărcări în întreaga lume.

 

Aceasta a fost fondată la sfârșitul anului 2013 de către doi absolvenți ai Universității Transilvania din Brașov, frații Alexandru și Tudor Iliescu.

Mondly este o aplicație pentru învățare a limbilor străine care integrează tehnologii de recunoaștere vocală pentru a ajuta utilizatorii să învețe cât mai ușor.

Mondly a lansat prima aplicație de învățare a limbilor străine pe iTunes în luna mai 2014 și pe Google Play în luna iunie 2015. Un an mai târziu, în august 2016, a lansat primul chatbot de recunoaștere vocală, atât pe iTunes și cât și pe Google Play.

Reprezentanții Mondly au donat Universității Transilvania 30 de calculatoare de ultima generație Apple, ce au costat 40.000 de euro. Studenții au fost foarte încântați și nerăbdători să descopere noile cadouri.

Începând din anul 2017, Mondly pune la dispoziție cursuri în 33 de limbi diferite. Gradele de competență lingvistică disponibile sunt: începător, intermediar și avansat.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: