18
Sâm, Mai

sursa foto: a1.ro

Eveniment

Deputatul liberal Robert Sighiartău cere Guvernului Dăncilă să dea ordonanţă de urgenţă pentru ca alocaţiile pentru copii să crească de la data de 1 martie, "aşa cum s-a prevăzut şi s-a adoptat în Parlament".

"Somez Guvernul României să convoace de urgenţă şedinţă de Guvern în care să dea OUG şi să se specifice foarte clar că alocaţiile copiilor vor creşte de la 1 martie. Pentru că, în acest caz, copiii îşi vor primi alocaţia, aşa cum prevede amendamentul care a fost adoptat de plenul Parlamentului. Somez Guvernul să se întrunească rapid în şedinţă şi să dea ordonanţă să crească alocaţiile de la 1 martie, aşa cum s-a prevăzut şi s-a adoptat de Parlament", a declarat Sighiartău la Palatul Parlamentului, conform agerpres.ro.

Potrivit deputatului PNL, alocaţiile copiilor sunt "în pericol". 

"Alocaţiile copiilor sunt în pericol. Cu toate că în amendamentul PNL care a trecut de plenul Parlamentului se prevedea foarte clar că alocaţiile copiilor se vor majora de la 1 martie 2019 şi erau prevăzuţi şi banii pentru luna martie, actualul Guvern nu a dat ordonanţă de urgenţă în care să se specifice foarte clar că aceste alocaţii pentru copii vor creşte de la 1 martie, iar acest lucru este extrem de urât, pentru că Dragnea-Dăncilă îşi bat joc de copii. (…) alocaţiile s-au majorat conform plenului Parlamentului, datorită amendamentului PNL, iar ei nu au vrut să dea ordonanţă de urgenţă în care să se specifice clar acest lucru", a afirmat Sighiartău.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: