04
Sâm, Mai

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

S-a încheiat meciul dintre Real Madrid și Barcelona.

Barcelona s-a impus din nou pe ,,Bernabeu", în fața marii rivale. Catalanii, cu o apărare aproape perfectă, au meritat pe deplin victoria și s-au distanțat, în campionat, la 12 puncte de Real. 

FINAL DE MECI

Real Madrid - Barcelona 0 - 1

REPRIZA SECUNDĂ

Prima repriză s-a încheiat cu o fază extrem de încinsă. Messi a rămas secunde bune pe gazon după un duel cu Sergio Ramos. Reluările au arătat că fundașul lui Real Madrid l-a lovit cu antebrațul pe decarul Barcelonei.

Real Madrid - Barcelona 0 - 1 (pauză)

În minutul 26, catalanii au deschis scorul prin golul marcat de Rakitic.

PRIMA REPRIZĂ

ȘTIRE INIȚIALĂ

Real Madrid caută, în această seară, revanșa în fața Barcelonei, după eliminarea din semifinalele Cupei Spaniei, la scor de neprezentare.

Echipe probabile:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon (Marcelo) – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema (Asensio), Vinicius

Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, Arthur – Messi, Suarez, Dembele

Marco Asensio ar putea fi marea surpriză a lui Santiago Solari pentru marele El Clasico.

După acel Real - Barca 0-3, ,,galacticii” caută acum răzbunarea și tocmai de aceea Solari încearcă să găsească și omul care să trimită mingea în plasă. Asta din cauză că, în precedentul dreby, madrilenii au ajuns de la multe ori la poarta lui Ter Stegen, fără a finaliza însă.

Pe de altă parte, dacă Barca va câștiga în această seară El Clasico de pe ,,Bernabeu”, catalanii vor trece peste rivali la capitolul victorii directe în meciurile oficiale, iar asta se va întâmpla pentru prima dată în ultimii 87 de ani, scrie AS.

Raportul victoriilor în El Clasico este 95 la 95, odată cu victoria obținută de Barca în meciul de Cupă de miercuri. Din cele 242 de meciuri directe, 51 de derby-uri s-au încheiat la egalitate.

Ultima dată la care Barca a preluat conducerea în duelul direct cu Real Madrid a fost pe 31 ianuarie 1932. Atunci, Real Madrid a câștigat cu 2-0 în fața catalanilor. 

De atunci, Barcelona nu a mai reușit să preia conducerea în fața rivalilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: