17
Vin, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Apel către cetățeni, de la oficialii Primăriei Brașov și de la reprezentanții operatorilor de salubritate.

 

Brazii de Crăciun vor fi colectați doar sâmbăta fie de pe platformele de depozitare a deșeurilor, în cazul brașovenilor care locuiesc la bloc, fie de la porțile caselor.

,,Având în vedere că marea majoritate a brașovenilor își despodobesc brazii de Crăciun în această perioadă - în principiu despodobirea bradului, conform tradiției, se face după data de 7 ianurie - facem un apel la cetățeni să scoată brazii în fața porții (pentru cei de la case) și lângă platformele de depozitare a deșeurilor (pentru cei care locuiesc la bloc), doar în zilele de sâmbătă, când angajații celor doi operatori de salubritate vor asigura ridicarea brazilor. Vor fi valorificați energetic sau vor fi predati unei firme pentru fabricarea de peleți”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Din cea de-a doua zi a săptămânii viitoare vor fi despodobiți brazii din oraș, ultimul fiind cel din Piața Sfatului. Lemnul obținut va fi folosit pentru reparații în cazul spațiilor pentru picnic.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: