09
Joi, Mai

foto: BraşovTV

Eveniment

Un accident grav a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe DN1.

UPDATE:

,,În data de 13.10.2018 în jurul orei 19.20 un bărbat în vârstă de 59 ani a condus un autoturism marca Opel pe DN 1 dinspre Braşov către Predeal. La km 159+200m nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a fost lovit în spate de un motociclu care circula pe acelaşi sens. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului care a fost preluat de ambulanţa şi transportat la spital. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ pentru ambii şoferi. Dosar penal pentru vătamare corporală din culpă'', a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

STIRE INIŢIALĂ:

Sunt implicate o maşină şi o motocicletă. Motociclistul este rănit şi a fost preluat de un echipaj SMURD de la Covasna, care se întorcea de la Bucureşti, de la exerciţiul ,,SEISM 2018'' şi transportat la U.P.U. Braşov. 

Vom reveni cu amănunte.

Un cititor brasovtv.com se afla, în această seară, în zona în care a avut loc accidentul rutier, a filmat cu telefonul mobil şi a trimis imaginile pe pagina de Facebook BrasovTV.com. Îi mulţumim.

Dacă aveţi informaţii sau imagini care pot deveni ştiri, trimiteţi-le pe pagina de Facebook BrasovTV.com.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: