02
Joi, Mai

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

S-a încheiat prima partidă a etapei de debut din ediția cu numărul 101 a Ligii I.

CFR Cluj – FC Botoșani 1 - 1

Clujenii au deschis scorul în minutul 26 al jocului. Camora a centrat de pe partea stângă, Vinicius s-a înalțat și a trimia balonul cu capul în poarta lui Pap.

În minutul 48, grecul Soiledis centrează de pe partea stângă, mingea ajunge la Mihai Roman 2, acesta reia balonul cu capul, Arlauskis respinge în față, însă doar până la Lorand Fulop, care împinge mingea în poartă.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Așteptarea a luat sfârșit! Ediția cu numărul 101 a Ligii I la fotbal începe în această seară.

La fel ca și în stagiunea precedentă, toată lumea anticipează o luptă, pentru prima poziție, între CFR Cluj și FCSB. Bineînțeles, un cuvânt greu de spus vor avea și U Craiova, Viitorul sau Dinamo.

Dacă în anii trecuți FCSB era văzută ca mare favorită, mai ales grație transferurilor cu nume pe care le perfecta, lucrurile s-au schimbat considerabil în această vară. Echipa lui Dică i-a pierdut pe Budescu și Alibec, cel de-al doilea fiind exclus din lot, iar în lotul roș-albaștrilor au ajuns Moruțan și Qaka. Mult mai bine la acest capitol a stat campioana CFR Cluj. Deși l-a pierdut pe Dan Petrescu, artizanul succesului din sezonul trecut, campioana l-a instalat pe Edi Iordănescu pe banca tehnică și a adus 5 jucători cu cote peste media Ligii 1 (Robert Ndip Tambe, Andrei Radu, Giuseppe De Luca, Mate Males și Adam Lang). Toți au ajuns în Gruia, liberi de contract.

Noua ediție a Ligii 1 va fi deschisă astăzi, de la ora 21.00, cu duelul dintre CFR și FC Botoșani. Partida va fi condusă la centru de Andrei Bârsan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: