18
Sâm, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

S-a încheiat partida dintre Steaua și Rapid.

Steaua - Rapid 0 - 2

Academia Rapid s-a calificat, astfel, pentru barajul de promovare în Liga a III-a, contra campioanei din judeţul Giurgiu.

Adrian-Dragoș Grigore, introdus la pauză în locul lui Burlacu, a majorat, în minutul 68, diferența de scor de pe tabelă.

Daniel Niculae a deschis scorul pentru giuleșteni, în minutul 23, printr-o „scăriță”. Căpitanul rapidiștilor a venit fără marcaj în centrul careului, acolo unde a fost angajat excelent de Vlada, și a deschis scorul cu o reluare elegantă, peste portarul Iancu.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Stagiunea din seria bucureşteană a Ligii a IV-a se încheie cu o veritabilă finală a sezonului. 

Steaua întâlnește Rapid, la această oră, pe Arena Naţională, într-un meci care va decide echipa calificată la barajul pentru promovarea în Liga a treia, contra campioanei din judeţul Giurgiu.

Steaua are nevoie de victorie în ultima etapă a play-off-ului din Bucureşti pentru a juca barajul. Giuleştenii vor merge la baraj dacă nu vor pierde contra steliștilor, faţă de care au trei puncte avans.

În primele două etape din play-off, disputate în Giuleşti, Rapid a învins cu 4-0 atât în partida contra lui Dinamo, cât şi în cea contra formației Tricolor, iar Steaua a remizat cu Dinamo, 1-1, şi a surclasat echipa Tricolor, scor 6-0.

Clasamentul după două etape în play-off-ul din Liga a IV-a, seria bucureșteană, se prezintă astfel:

1. Rapid - 9 puncte;
2. Steaua - 6 puncte;
3. Dinamo - 2 puncte;
4. Tricolor - 0 puncte.

Aproape 15.000 de suporteri sunt în tribune la meciul decisiv din această seară, condus la centru de arbitrul Alexandru Tudor. La precedenta confruntare de pe Arena Națională, din aprilie, au fost prezenți peste 35.000 de suporteri.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: