10
Sâm, Iun

Sănătate

Condusul poate fi o experiență destul de obositoare care necesită un câmp vizual optim și o focalizare cât mai precisă. Pe lângă timpul pe care îl petrecem la birou, acasă sau în compania prietenilor, mulți dintre noi petrecem o mare parte din zi și la volan.

Schimbarea vremii și condițiile neprietenoase ale acesteia afectează vederea considerabil mai ales când suntem la volan. Lumina slabă din timpul nopții, ceața, vremea ploioasă sau zăpada pot deteriora experiența condusului, și pe lângă disconfort pot cauza și pericole. În medie, 83% dintre purtătorii de ochelari sunt șoferi, și experiența acestora la volan implică de cele mai multe ori nesiguranță dar și stress mai ales în condiții dificile ale vremii sau pe timp de noapte. 

Este timpul ca lentilele ochelarilor să preia sarcina dificilă de a oferi o vedere impecabilă la volan. 
 

Pupila ochiului reacționează la intensitatea luminii din mediul înconjurător, în special în cazul luminii care intră direct în ochi. În cazul luminii diurne, diametrul pupilei este mic, iar în timpul nopții sau la lumină slabă pupila are dimensiuni medii. Astfel, percepția spațiului și aprecierea corectă a distanței devine dificilă în timpul șofatului atunci când este ceață, plouă, în zile întunecate sau noaptea. 
 

Lentilele inovative Zeiss denumite Drive Safe, iau în calcul aceste schimbări ale pupilei în condiții diferite de iluminare, oferind prin urmare o vedere îmbunătățită. Zeiss a efectuat un studiu împreună cu Institutul de Cercetare al Universității din Stuttgart, studiindu-se exact zonele la care au nevoie șoferii să vadă cel mai clar. 
 

Pe lângă aceste calități extraordinare ale lentilelor DriveSafe, Zeiss a plusat prin îmbunătățirea lentilelor prin inovarea unui tratament aplicat pe lentile special destinat pentru reflexiile luminii pe timp de noapte. Acesta scade efectul de strălucire cu până la 64%, și astfel farurile mașinilor care vin din sens opus nu vor mai crea disconfort. 
 

Bordul mașinii dar și panoul de comenzi este foarte important în timpul șofatului, și implicit o vedere clară asupra acestuia. Lentilele DriveSafe oferă purtătorilor o vedere cu 34% îmbunătățită asupra bordului, și cu 14% mai bună la distanță. 
 

Cui i se potrivesc aceste lentile?

În mod ideal, oricine simte discomfort în timpul condusului, dar și cei care călătoresc sau conduc frecvent. Datorită faptului că DriveSafe reprezintă o îmbunătățire a lentilelor, destinate oricăror nevoi vizuale ale purtătorilor, aceste lentile sunt o opțiune excelentă pentru oricine dorește o vedere impecabilă și lipsită de străluciri deranjante.

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi!

Best Optic BlueBest Optic Red


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: