26
Vin, Apr

Sport

Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov au reprezentat Brașovul la Campionatele Naționale de gimnastică ritmică de la Ploiești. Fetele, aflate la primul lor concurs de o asemenea importanță, au avut evoluții foarte bune.

Trupa conduă de antrenoarea Carla Stoica s-a întors de la Ploiști cu un loc patru și un loc opt la individual și cu poziția a opta la categoria ansambluri.

„A fost primul nostru Campionat Național. Pe lângă experiența pe care am acumulat-o la această competiție am reușit și câteva rezultate bune. Am reușit să ocupăm un loc patru la individual, unde am fost foarte aproape de o medalie. Ne bucurăm că am putut participa la această competiție unde am concurat împotriva unor clubrui de tradiție din țară. Ne întoarcem acum în sala de antrenamente, mai determinate și cu un plus de entuziasm. Suntem nerăbdătoare să concurăm din nou. Mulțumim tuturor pentru susținere și încurajare”, a declarat antrenoarea gimnastelor de la Clubul Sportiv Transilvania Brașov, Carla Stoica.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: