19
Vin, Apr

Sport

FC Brașov a scăpat din nou de faliment. Tribunalul Brașov a acordat un nou termen în procesul de insolvență al clubului stegar, după ce niciun creditor nu a cerut falimentul grupării de sub Tâmpa. Din păcate rezultatele pe plan sportiv nu dau nicio speranță fanilor, iar conturile goale ale clubului fac ca  o parte dintre jucători să spună adio grupării brașovene încă de acum.

Adunarea Generală a creditorilor a decis numirea firmei RTZ&Partners SPRL în funcția de administrator judiciar la FC Brașov, iar instanța a stablit un nou termen în acest proces pentru data de 20 septembrie. Astfel noul administrator judiciar va avea timp să studieze documentele aflate la dosar și să identifice surse de finațare pentru continuarea activității echipei de fotbal. Cei de la RTZ&Partners SPRL, care se ocupă și de dosarele de insolvență de la ASA Târgu Mureș și Gaz Metan Mediaș, vor fi nevoiți să întocmească și un plan de reorganizare.

În altă ordine de idei, după înfrângerea cu Dacia Unirea Brăila, stegarii mai au șanse minime de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc. La finalul partidei de marți, administratorul special, Vasile Dochița, le-a transmis jucătorilor că sunt liberi să plece, având în vedere situația financiară dezastroasă de la club. Primul care au părăsit „corabia” a fost atacantul moldovean Sergiu Istrati. Nici goalkepeerul Bogdan Căucă nu mai vrea să continue la FC Brașov, iar atacantul împrumutat de la Dinamo, Robert Moldoveanu nu a mai venit la antrenamentele galben-negrilor.

În runda cu numărul 32 din liga secundă, trupa lui Țălnar va juca sâmbătă de la ora 11.30, în deplasare, la Snagov, cu Metalul Reșița. Trupa brașoveană se va deplasa la acest joc în ziua meciului. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: