24
Sâm, Feb

www.ziuaconstanta.ro

Economic

     Proiectele culturale vor putea fi finanțate și cu fonduri  nerambursabile. Este vorba despre o sesiune de finanțare la care pot aplica toți cei care vor să desfășoare activități culturale, indiferent că vorbim de persoane fizice autorizate sau de instituții publice de cultură.

     Se pot înscrie la această sesiune de finanțare, proiecte culturale la una sau mai multe arii tematice, cu mențiunea că același proiect cultural poate fi înscris la o singură arie tematică. Un operator cultural poate înscrie în concurs maximum 3 proiecte culturale pe sesiune. ,, Programul multianual gestionat de administrația fondurlui cultural național oferă o finațare de maximum 75 de mii de lei, care reprezintă 90 la sută din valoarea proiectelor depuse. Aceste proiecte sunt destinate exclusiv celor care au idei în domeniul culturii, artelor vizuale în teatru muzică sau dans. ,, a declarat Attila Szekely, șef departament Centrul de Co sultanță, CCI Brașov.

     Înscrierile se fac online accesând adresa www.afcn.ro, respectând instrucțiunile din Ghidul solicitantului. Data limită de înscriere a proiectelor culturale este 30 septembrie 2016, ora 17. Informații suplimentare precum și consultanță pentru realizarea documentațiilor de finanțare pot fi obținute de Camera de Comerț și Industrie Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: