26
Vin, Apr

Sursa Foto: fanhandbal.ro

Sport

Echipa de handbal feminin Corona Brașov a pierdut meciul disputat la Galați, în runda a șasea a Ligii Naționale.  Brașovencele, care nu au putut conta pe Buceschi, Neagu și Tătar, au fost învinse de trupa de la malul Dunării cu scorul de 22-19 (12-10).

Handbalistele de la Danubius au dominat surprinzător disputa, au condus mereu pe tabela de marcaj și s-au impus meritat. În urma acestui rezultat, Corona a coborât pe locul patru în Liga Florilor și se află la al doilea eșec consecutiv. Pentru Corona au marcat: Ciuciulete 5 goluri, S. Târcă, Tiron și Chiper câte 3, Bloj și Bucur câte 2 și Laura Popa  o reușită.

„După un meci de genul acesta nu e tocmai uşor să vorbeşti, pentru că era un joc pe care nu trebuia să îl pierdem. Ce pot spune acum la cald este că pe atac am fost haotici, nu a ieşit mare lucru şi nu s-a respectat nimic din tot ce am pregătit la antrenamente. Ştiam de Galaţi că se apără 5 plus 1 şi am pregătit atacul pentru acest lucru, însă din păcate în teren nu a ieşit nimic din ce trebuia să iasă. Ne-a lipsit foarte tare un cap limpede care să aşeze jocul într-un mod favorabil. Una peste alta, a fost un meci slab făcut de noi, în faţa unui adversar care juca acasă şi a făcut totul pentru a câştiga. Trebuie să ne adunăm repede şi să depăşim toate pasele proaste pentru că sezonul merge mai departe”, a spus tehnicianul Coronei, Costică Buceschi.

 

În etapa viitoare, care se va desfășura pe 1 noiembrie, de la ora 18.00, Corona va juca pe teren propriu cu AHCM Slobozia.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: