26
Vin, Apr

Brasov TV

Social

După mai bine de 20 de ani de activitate în comunitatea săceleană cu rolul de promotori ai educației în rândul beneficiarilor Centrului Ziurel și ai Centrului de Zi pentru copii în situații de risc, a venit momentul schimbării și a unor noi oportunități pentru Fundația pentru Asistență Socială și Tineret. Un nou spațiu devine casă pentru programele educaționale, destinate elevilor din comunitate!

La Centrul de Pregătire Vocațională Săcele educația nonformală se va împleti cu pregătirea vocațională, iareleviivoraveaocazia de a deprindecompetențelenecesare pentru o carierăprofesională. Programul educaționaloferă resurse șiinstrumente pentru ca tinerii să-și îmbunătățească abilitățile tehnice, practice, sociale și să pătrundă astfel cu success pe piața muncii.  Spațiul centrului a fost pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Săcele, acesta fiind reabilitat cu fonduri din partea Fundației Velux, cu sprijinul Fundației ERSTE, Fast UK și Bolton at Home.

Astăzi, 18 octombrie, de la ora 12 la Săcele a avut loc ceremonia de deschidere a noului centru! Prieteni, parteneri sau colaboratori, precum și oameni din comunitate au descoperit împreună cum arată o zi din viața unui elev la Centrul de Pregătire Vocațională Săcele!

După tăierea panglicii, toți participanții la eveniment au putut participa la atelierele de tâmplărie, bricolaj și coafură. Ulteiror, s-a vizionat expoziția de fotografie “Before & After” precum și o expoziție realizată de voluntari cu fotografii din Săcele.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: