02
Joi, Mai

Foto: BrasovTV.com

Eveniment

Brașovenii nemulțumiți de transportul în comun din municipiu au șansa să își exprime punctul de vedere, civilizat, chiar într-o dezbatere publică la care vor lua parte și reprezentanții RATBV SA.

Astfel, RATBV S.A. organizează vineri, 30 martie, de la orele 17.00, la sediul societăţii, de pe strada Hărmanului, nr. 49, o dezbatere publică referitoare la viitorul transportului în comun în municipiul Braşov şi zona metropolitană Braşov. Prin această întâlnire societatea dă startul unei serii de dezbateri publice, sub sloganul „Hop on the future”, care vine să contureze mai bine noua strategie de transparentizare a deciziilor conducerii.

Sunt invitaţi să ia parte la dezbatere reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale, ai instituţiilor publice locale şi centrale, reprezentanţii presei şi, în general, orice persoană interesată de temele abordate. Dezbaterea se va desfăşura între orele 17.00 şi 20.00, în sala de şedinţe de la sediul societăţii. Doritorii sunt rugați să se înscrie la dezbatere accesând link-ul: https://ratbv.ro/dezbatere-publica/

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: