17
Vin, Mai

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

Simona Halep a pierdut semifinala turneului californian, disputată contra japonezei Naomi Osaka.

Cu un număr nepermis de greșeli, Simona nu a reușit să câștige, în setul al doilea, niciun game. Okasa s-a calificat în finală cu scorul de 6 - 3, 6 - 0. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Anul trecut, Simona Halep și Naomi Osaka se întâlneau în turneul de tenis de la Miami, în turul al doilea, când românca a reușit eliminarea japonezei.

Dintre cele șapte foste campioane care au luat startul la Indian Wells în 2018, Simona Halep este singura care a rămas în cursă. Ea va rămâne nr.1 mondial cel puțin până la începutul sezonului de zgură din Europa.

Japoneză cu origini haitiene (din partea tatălui), în vârstă de 20 de ani, Naomi Osaka a avut o ascensiune remarcabilă de la începutul acestui an. Dacă înainte de Australian Open era pe locul 72 WTA, acum, după două luni, a ajuns pe locul 44.

Japoneza Osaka și Simona Halep se întâlnesc pentru a patra oară, meciurile anterioare fiind câștigate de sportiva din România, însă nu ușor: 6-4, 2-6, 6-3 - 2017, în turul al doilea al turneului de la Miami, 4-6, 6-2, 6-3, în turul al treilea al French Open - în 2016, și abia anul Simona a obținut o victorie mai facilă, la Australian Open în optimi, cu 6-3, 6-2 într-o oră și 19 minute. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: