05
Dum, Mai

sursa foto: need4speed.ws

Eveniment

În ultima săptămână, 20 de conducători auto care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române.

În perioada 28 februarie – 4 martie  a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat 20 de conducători auto care circulau cu viteze excesive.

Astfel, pe autostrada A3, pe tronsonul Turda-Borș au fost depistați 19 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 166 și 197 km/h, iar un conducător auto a fost înregistrat de polițiști circulând cu viteza de 185 km/h, pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 46.

Vitezele maxime au fost înregistrate pe autostrada A3, pe tronsonul Turda-Borș. Un bărbat de 34 de ani, din Zărnești, județul Brașov și un bărbat, de 31 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, circulau cu mașinile cu 197 km/h.

Totodată, tot pe A3 Turda-Borș, a fost depistat și un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Viișoara, județul Cluj, care deținea permisul de conducere de mai puțin de 1 an și a condus cu viteza de 166 km/h.

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: