19
Mar, Iun

Eveniment
Instrumente
Caractere

Cel mai important artist care a cântat vreodată în județul Covasna, celebrul Goran Bregovic, va susține un spectacol de neuitat, la Sfântu Gheorghe.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 iunie. În 2018, cotidianul "Observatorul de Covasna" împlinește 15 ani de la prima apariție. Tocmai din acest motiv s-a dorit marcarea aniversării printr-un spectacol de gală.

Intitulat „OCV15”, spectacolul se va desfășura în premieră pe stadionul municipal, în data de 15 iunie, se va întinde pe parcursul întregii zile și va fi, cel mai probabil, evenimentul care va aduna cei mai mulți spectatori plătitori de bilet din Sfântu-Gheorghe.

Biletele sunt disponibile din 22 februarie, la prețuri reduse de „early bird”, până la data de 15 aprilie. Pentru sectorul în care se va sta în picioare (pe gazon), un bilet va costa 60 de lei, în vreme ce biletele cu locuri vor fi de 90 de lei, iar cele VIP de 160 de lei.

După data de 15 aprilie, prețurile biletelor vor crește. Astfel, pentru sectorul în care se va sta în picioare, un bilet va fi de 80 de lei. Biletele cu locuri vor ajunge la 115 lei, iar cele VIP se vor vinde cu 200 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate electronic de pe site-urile www.myticket.ro și ww.entertix.ro.