03
Vin, Mai

sursa foto: rtv.net

Eveniment

Derby-ul dintre primele două clasate în Liga 1, FCSB și CFR Cluj, s-a încheiat, în urmă cu câteva momente, nedecis, scor 1 - 1. Cele două formații sunt despărțite în clasament de două puncte. CFR Cluj are 53 de puncte, iar FCSB are 51.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Steaua egalează, în minutul 75, prin Budescu, din lovitură de la 11 metri. 

La scorul de 0 - 1, consemnat la pauză, CFR Cluj are 5 puncte avans în clasament, în fața echipei antrenate de Nicolae Dică.

Formația lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Vinicius, după o eroare a portarului Andrei Vlad, în minutul 33.

Florinel Coman putea să aducă egalarea, în minutul 45, dar șutul său nu a prins cadrul porții.

Derby-ul dintre primele două clasate în Liga 1 la fotbal reprezintă momentul adevărului, înainte de play-off. Deja calificate între primele şase echipe din campionat, confruntarea dintre FCSB şi CFR este un barometru potrivit pentru a vedea care dintre cele două formaţii este favorită la titlu. Punctele nu vor conta decisiv, în condiţiile în care, înainte de play-off, totalul va fi înjumătăţit. O victorie pentru oricare dintre combatante însă, însemnă un ascendent moral important înainte de bătăliile decisive.

„Ei nu au cum să câştige niciodată meciul acesta. Poate să scoată vreun egal, că o să vină să se apere toată partida, dar nu au cum să învingă vreodată, mai ales că şi noi suntem motivaţi. Ăsta e meciul cel mai important, peste Lazio şi Dinamo”, a spus, înaintea fluierului de start, Gigi Becali.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: