07
Mar, Mai

Eveniment

Aproape 400 de făgărășeni au luat parte la evenimentul organizat vineri seara.

Este vorba despre prima ediție a Balului Liberalilor, organizat de președintele PNL din Făgăraș, Ioan Mareș. La eveniment au fost prezenți susținători și membri ai Partidului Național Liberal din Țara Făgărașului. Au dansat, au cântat și au petrecut câteva ore relaxante alături de prieteni și familie.

Este o mare bucurie pentru mine că am reușit să organizez acest eveniment. Vrem să facem o tradiție din asta. Este foarte important ca pe lânga munca zilnică să mai avem parte și de astfel de momente de relaxare, pentru o cât mai bună socializare”, a declarat Ioan Mareș, președintele PNL Făgăraș.

Balul Liberalilor a avut parte de invitați de marcă. Au fost prezenți Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, Ludovic Orban, președintele PNL la nivel național și Mara Mareș, deputat.

Exact ca toate regiunile Brașovului și Țara Făgărașului este foarte importantă pentru noi. În calitatea mea de președinte al Consiliului Județean voi face tot posibilul pentru a dezvolta această zonă. Mă bucur să iau parte la un astfel de eveniment”, a precizat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: