28
Dum, Apr

sursa foto: national.ro

Eveniment

Principalul suspect are 17 ani, a fost audiat de anchetatori și s-a dispus reținerea.

Băiatul a fost prins în această dimineață, de 3 jandarmi brașoveni. Având în vedere că suspectul este minor, cauza va fi declinată la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie din Brașov. Aseară, într-o locuință situată pe strada Înfrățirii, un bărbat a fost găsit mort. Polițiștii și procurorii au început cercetările, iar principalul suspect, fratele victimei, a fost pus, acum, sub acuzare. 

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor săvârșit asupra unui membru de familie.

La data de 05 februarie 2018, ora 10.40, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a se analiza necesitatea prezentării lui cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului competent.

Din actele dosarului a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 04.02.2018, l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”, se precizează într-un comunicat al procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: