18
Lun, Iun

sursa foto: rtv.net

Eveniment
Instrumente
Caractere

UPDATE

Atenţionarea cod galben de ceaţă a fost extinsă de meteorologi, până în jurul orei 10.00, pentru judeţele Braşov, Harghita, Covasna, Alba, Maramureş, Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud, iar pentru judeţele Gorj, Olt, Dolj, Satu Mare, Argeş şi Dâmboviţa până în jurul orei 08.00.

Ştire iniţială

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de ceață și burniță care este valabilă, astăzi, pentru 14 județe și pentru municipiul București până în jurul orei 02.00, iar pentru alte 6 județe până în jurul orei 05.00. 

Pentru București și pentru județele Satu Mare, Galați, Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu și Călăraşi, atenționarea este valabilă până în jurul orei 02.00.

În cazul județelor Brașov, Harghita, Covasna, Gorj, Olt și Dolj, atenționarea expiră în jurul orei 05.00.

În cazul județului Brașov sunt vizate, mai exact, următoarele localități: Brașov, Codlea, Ghimbav, Bod, Crizbav, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Sânpetru și Tărlungeni.

Potrivit A.N.M., ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri, dar, izolat, se va semnala și burniță.