02
Joi, Mai

sursa foto: exclusivnews.ro

Eveniment

Liderul mondial WTA, Simona Halep, a învins-o, în urmă cu scurt timp, în prima semifinală a turneului de tenis găzduit de China, pe Irina Begu.

Simona a încheiat conturile în fața Irinei în doar două seturi, scor 6-1, 6-4.

În cea de-a doua semifinală a turneului de la Shenzen, care va începe nu mai devreme de ora 10.00, Sharapova o va înfrunta pe Katerina Siniakova din Cehia, locul 6 WTA. Siniakova a câştigat titlul anul trecut la Shenzhen.

Dacă va învinge, rusoaica va juca împotriva Simonei Halep. „Normal că îmi doresc să evoluez împotriva numărului 1 mondial și dacă asta se întâmplă în finală e bine”, a declarat Maria Sharapova  la conferința de presă de la finalul meciului câștigat în sferturi împotriva Zarinei Dias.

Simona Halep și Maria Sharapova s-au întâlnit de 8 ori, iar statistica îi este favorabilă rusoaicei. Până la turneul de la Beijing, când s-a impus în optimi în fața Sharapovei cu un dublu 6-2, Simona nu câștigase niciodată împotriva rusoaicei. Cea mai grea înfrângere a fost cu siguranță cea din finala de la Roland Garros, în 2014.

„A fost o dorință enormă să o înving pe Sharapova, am dărâmat o barieră în interiorul meu câștigând contra ei. A fost cel mai frumos meci. La el m-am bucurat cel mai mult pentru că l-am câștigat”, anunța Halep după prima victorie obținută împotriva rusoaicei.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: