06
Lun, Mai

sursa foto: radiocluj.ro

Eveniment

Federaţia Operatorilor Români de Transport va organiza, din 3 noiembrie, ample manifestaţii de protest, atât în Capitală cât şi la nivel naţional. Nemulţumirile sunt legate de accizele la carburanţi, lipsa infrastructurii de transport, dar şi de lipsa unor măsuri legislative care "să salveze" sectorul. 

Menţinerea accizei aplicate carburanţilor la nivelul actual, lipsa infrastructurii de transport şi a măsurilor legislative care să salveze unul dintre cele mai importante sectoare economice autohtone, au determinat Federaţia Operatorilor Români de Transport să organizeze ample manifestaţii de protest, atât în Capitală cât şi la nivel naţional. Pe data de 3 Noiembrie, conform solicitării depuse la Primăria Capitalei, membrii FORT se organizează pentru a manifesta în Piaţa Victoriei şi pe centura Capitalei, după modelul aplicat în 2016, atunci când s-a reuşit plafonarea tarifelor practicate de asiguratorii RCA", anunţă transportatorii printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

De asemenea, asociaţiile şi filialele membre F.O.R.T. vor organiza coloane de autovehicule de transport marfă ce se vor deplasa purtând în loc vizibil mesajul "Nu distrugeţi complet economia ! - Protest naţional", iar transportatorii de pasageri vor opri activitatea în anumite intervale orare.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: