03
Vin, Mai

Eveniment

În weekend-ul 18-20 august, brașovenii sunt invitați la concerte tribute în aer liber, în zona verde a Stadionului Municipal din Bartolomeu. Cea de-a treia ediție Tribute Festival aduce trupe tribute de renume internațional, în premieră la Brașov.

 Prima zi de festival începe cu rock brașovean. Trupa Four Dimensions va cânta muzica lui Ozzy Osbourne în deschiderea festivalului. Apoi ritmurile progresive metal vor acapara zona pentru că trupa Awake promite un show incendiar asemănător cu cel al trupei Dream Theater. Prima seară de festival se încheie alături de The ROCK și muzica AC/DC.

Cea de-a doua zi a festivalului va aduce o trupă tribute în premieră la Brașov. Guns 2 Roses vor veni din Anglia să cânte celebrele hituri Guns N’ Roses. Iar apoi Scorpions Tribute Band ne vor invita să dansăm pe cele mai frumoase balade rock.

 

Ultima zi de concerte tribute de la Brașov este dedicată fanilor metal. Brașovenii de la Abusive Insane Clowns vor cânta cu energie cântecele de la Alice in Chains, iar din program nu lipsește anul acesta nici Black Sabbath. De capitolul balade rock al serii se vor ocupa Forevermore și Masterpiece. Se vor auzi cele mai frumoase cântece de la Whitesnake și Metallica în ultima seară de Tribute Festival.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: