26
Vin, Apr

BrasovTV.com

Eveniment

Faschingul a adus primăvara la Prejmer. Vara vine cu 8 zile de folclor internaţional, concerte extraordinare, artă şi spiritualitate.  Primăria si Consiliul local Prejmer vă invită în perioada 2-9 iulie la prima ediţie a Festivalului International Suflet romanesc, un regal cu  ansambluri folclorice din zonă, din ţară şi din străinătate, solişti vocali şi instrumentali, concerte de orgă, proiecţii de film în aer liber, meşteşugari şi producători locali.

     Duminica  2 iulie, un eveniment  unic: sfințirea bisericii ortodoxe din Prejmer , urmata de un concert extraordinar susținut de corul național de camera Madrigal. 500 de participanți vor organiza sâmbătă 8 iulie, o impresionanta parada a portului popular. Vor urca pe scena ansambluri folclorice din şapte tari: România, Turcia, Bosnia și Hertegovina , Serbia, Polonia, Grecia si Bulgaria.

     Duminica se va încheia cu recitatul cunoscutului interpret Marius Ciprian Pop. Cântec, joc şi voie-bună, alături de gustoasele preparate ale producătorilor locali.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: