30
Mar, Apr

Eveniment

Asociația Culturală Euro Est Alternativ şi Euro-Toques vor organiza sâmbătă şi duminică East European Culinary Cup, cea mai mare competiție culinară din istoria României, după cum o anunţă organizatorii.

În concurs s-au înscris peste 25 echipe naționale și 120 de concurenți la probele individuale. Vor participa personalități marcante din lumea mondială a gastronomiei, maeștri bucătari listați în Michelin Guide, președinți de asociații profesionale internaționale, maeștrii cofetari, patiseri și mulți chefi din România, care vor sărbători cei 10 ani de activitate ai Asociației Culturale Euro Est Alternativ, cea mai mare și importantă organizație culinară profesională din România.

Pe 3 iunie, începând cu orele 18,30, complexul Lux Divina (zona Rulmentul) va găzdui prima Gala Dinner (Fine Dining) din România pregătită de către Chef Giorgio Diana, un Maestru în Arta Culinară, listat în Ghidul Michelin. Programul competițional și accesul pentru public este gratuit şi va fi în zilele de sâmbătă, 3 iunie și duminică, 4 iunie 2017, între orele 10.00 și 19.00.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: