28
Dum, Apr

Eveniment

Personalul deficitar, solicitările tot mai multe și nerăbdarea oamenilor! Sunt doar câteva dintre problemele de la Serviciul pentru Permise, Buletine, Pașapoarte și Înmatriculare Autovehicule Brașov. Acestea îngreunează și mai mult misiunea angajaților și alimentează nemulțumirile brașovenilor.

Urmează o perioadă extrem de agitată. Cea mai dificilă de peste an. Foarte multe persoane își schimbă documentele vara. De aceea există o supraîncărcare a angajațiilor. La înmatriculări se soluționează zilnic 250 de dosare. Se preiau 350 de bonuri de ordine. În total, peste 1.000 de solicitări zilnic. "Facem un apel către toți brașovenii să nu mai vină la ore foarte matinale la sediul nostru. De aceea se formează cozi mari, iar misiunea angajaților este îngreunată. Programul de lucru începe în fiecare zi la 8.30", a declarat comisarul șef de la Serviciul Permise, Înmatriculări și Examinări, Oriana Albert.

Lipsa personalului este o mare problemă. Sunt 21 de angajați la înmatriculări și ar fi nevoie de 45. Prefectura vrea să înființeze un punct de lucru și la Făgăraș. Probleme sunt și la serviciul de pașapoarte. Aici sunt 13 angajați, iar patru posturi sunt vacante de la începutul anului. Se eliberează zilnic 80 de pașapoarte temporare. Cererile la serviciul pașapoarte crește considerabil de la an la an. În 2015 au fost puțin peste 30.000. Anul trecut numărul a ajuns la 38.000.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: