03
Vin, Mai

sursă foto: realitatea.net

Eveniment

Actorul Paul Diaconescu se află în vizorul oamenilor legii și riscă să ajungă după gratii.

Acesta a fost trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan, săptămâna trecută. Paul Diaconescu a scăpat în trecut de acuzațiile de corupere sexuală de minori, după ce a fost prins în fapt de „Justițiarul din Berceni”, un vlogger care se ocupă cu găsirea prădătorilor sexuali din Capitală. 

Pentru a doua oară în acest an celebrul actor Paul Diaconescu a ajuns pe mâna autorităților. De data aceasta artistul a fost prins în timp ce conducea beat.

Așadar, actorul a fost trimis în judecată sub acuzația de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și urmează ca instanța să decidă ce pedeapsa i se va aplica. Luna viitoare ar trebui să fie luată o decizie.

Nu este prima dată când Paul Diaconescu are probleme cu legea. În luna august actorul de 33 de ani a fost cercetat pentru agresiune sexuală în timp ce se întâlnea cu o minoră în vârstă de 14 ani.

Totul s-a petrecut după ce Paul Diaconescu și fata au vorbit mai mult timp pe rețelele sociale. Actorul a reușit în cele din urmă să scape de aceste acuzații, deoarece nu a întreținut raporturi sexuale cu minora. 

 

 

Sursa: realitatea.net

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: