13
Lun, Mai

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 Cod Penal.

În fapt, la data de 11.07.2022, în jurul orei 10:00, polițiștii au surprins în flagrant delict, un bărbat, în vârstă de 40 ani, din județul Sibiu, imediat după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o autoutilitară parcată pe strada Mureșenilor din municipiul Brașov, al cărei conducător auto s-ar fi deplasat pe jos să livreze marfă la o societate comercială, lăsând ușa autoutilitarei neasigurată.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, polițiștii Secției 1 Poliție Brașov continuând cercetările în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: