03
Vin, Mai

Eveniment

Rezervă terenuri de sport, rapid și simplu cu aplicația Kickr !

Fie că vrei să joci un meci de tenis sau să ieși cu prietenii la fotbal, aplicația Kickr este soluția perfectă.

Alege-ți terenuri din București sau din alte 8 județe din România (printre care și Brașov unde avem parteneri. Prin Kickr App poți face rezervări la bazele sportive din jurul tău, poți descoperi noi locații și face rezervări la terenurile disponibile.

Ai 3 opțiuni prin care poți face sport:

- Rezervă teren

Descoperă locațiile apropiate de tine, verifică facilitățile pe care le au și alege cea mai bună oră de joc disponibilă! Partenerul îți confirmă rezervarea și tot ce rămâne de făcut este să mergi să joci! Aplicația îți va aduce aminte cu o oră înainte de rezervare, iar partenerul va fi pregătit să te primească!

- Creează un joc

Nu mai vrei să-ți bați capul cu strânsul banilor înainte de joc sau pur și simplu vrei să-ți cauți parteneri de joc? Cu opțiunea Creează un joc îți poți invita prietenii la joc, iar costul jocului se împarte automat la numărul de jucători aleși. Îți găsești partener de joc și nici nu te complici cu plata!

- Alătură-te unui joc

Vrei să joci ceva, dar prietenii tăi nu vor? Găsește-ți parteneri de joc cu Kickr App și alătură-te unui joc. Vezi toate detaliile jocului și participanții și hai să mergem la sport!

KickrApp a lansat noul site, KickrApp.ro

Noua versiune a site-ului, permite vizualizarea locațiilor și a sporturilor Kickr cu un design mai friendly. KickrApp este partenerul tău când vine vorba de sport, fie că vorbim de o bază sportivă sau de un jucător, aplicația KickrApp ușurează munca tuturor.

Lansat în 2019, trecut prin încercările pandemiei KickrApp este o aplicație pentru rezervări online de spații de joc. Prezentă în peste 8 județe, cu peste 80 de terenuri, KickrApp creează o comunitate a sportului cu și despre sportivi.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: