01
Mie, Mai

Eveniment

Echipa de cadete a României a ocupat locul 2 la turneul internațional de la Siofok, Ungaria!

Sportivele Coronei, Mălina Avădanei, Maria Balint, Ana Șerban și Ana Totoescu au făcut parte din lotul național care a luptat în meciurile contra Ungariei, Austriei și Poloniei.

România a învins Austria și Polonia și a fost înfrântă de Ungaria, clasându-se în final pe poziția secundă în clasamentul final al turneului.

Rezultatele înregistrate de România au fost:

            Ungaria – România 35-26 (18-11)

            România – Austria 28-26 (18-9)

            Polonia – România 16-24 (5-12)

Antrenor secund al lotului național, alături de antrenorul principal Marius Dănileț, a fost Mihaela Ciobotaru, antrenorul echipei de junioare 1 a Coronei.

După turneul din Ungaria, directorul Coronei Brașov, Radu Miclăuș, a declarat: „Mă bucur să văd că o nouă generație puternică de handbaliste începe să se contureze și că jucătoarele și antrenorii Coronei fac parte din această construcție. A avea cât mai multe jucătoare și antrenori la loturile naționale este unul dintre obiectivele principale al Coronei Brașov și vom continua să creștem jucătoare puternice care să reprezinte cu succes România pe plan internațional.”

Turneul din Ungaria s-a desfășurat între 3 și 5 martie și a fost organizat de federația de handbal din Ungaria. Înaintea turneului, fetele au participat la un stagiu de pregătire la Izvorani, desfășurat între 25 februarie și 2 martie.

Felicitări, fetelor! Felicitări, Mihaela Ciobotaru! Vă ținem pumnii să vă vedem cât mai des la echipa națională!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: