20
Lun, Mai

Eveniment

Astăzi, 13 decembrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 20 de percheziții într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de serviciu și corupție.

Perchezițiile au loc pe raza județului Brașov, la instituții publice, persoane juridice și domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, vor fi ridicate mijloace de probă  ce urmează a fi administrate ca probatoriu, pe parcursul urmăririi penale.

Polițiștii vor pune în aplicare 16 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet si poliție, în vederea audierii.

La activități participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Brașov, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Rutier, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: