13
Lun, Mai

Eveniment

Ursula von der "Liar"(n.r. ”mincinoasa”), solicitată de europarlamentarul Cristian TERHES, în fața a peste 100.000 de persoane, să publice contractele cu firmele de vaccinare.

Aflat în fruntea "marșului pentru libertate" de la Bruxelles, din data de 5 decembrie 2021, care a strâns peste 100.000 de persoane, europarlamentarul Cristian TERHES a solicitat președintei comisiei, prin discursul ținut în fața mulțimii, să vină în față și să facă publice integral contractele semnate cu firmele producătoare de vaccin, pentru ca europenii să știe ce conțin.

Europarlamentarul TERHES a ridicat și problema vaccinării obligatorii dorite de președinta Comisiei Europene, moment în care aceasta a fost huiduită de mulțime.

Ursula von der Leyen "face tranziția acestei minunate uniuni de la democrație la tiranie", a mai spus europarlamentarul TERHES, tiranie împotriva căreia "au luptat bunicii și părinții noștri".

Europarlamentarul a arătat și în fata mulțimii pagini din contractele cu firmele producătoare de vaccinuri "publicate" de Comisia Europeana care sunt înnegrite complet, astfel încât publicul să nu știe ce conțin.

La final europarlamentarul TERHES a adresat un cuvânt de mulțumire în limba română numărului mare de români veniți la protest din toate colțurile Belgiei, cărora le-a spus: "Oameni buni, vă iubesc! Vă reprezint și nu ne lăsăm!", consemnează biroul de presă al europarlamentarului Cristian TERHES, pe facebook.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: