18
Sâm, Mai

Eveniment

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu a stârnit un val de critici și polemici după un răspuns halucinant oferit unui presupus antivaccinist.

Bărbatul a întrebat-o dacă îi garantează cineva că nu pățește nimic în urma vaccinării, iar Gorghiu i-a răspuns: "Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții".

Într-o postare pe Facebook, vicepreședintele PNL și al Senatului, Alina Gorghiu, a încercat să-i mobilizeze pe urmăritorii săi să se vaccineze la maratonul organizat în weekend în Capitală:

"Mergi să te vaccinezi azi, dacă până acum nu ai făcut-o!", a fost mesajul acesteia. 

Postarea a adunat mai multe comentarii negative, iar Gorghiu a ales să răspundă unuia care cerea "garanții scrise" privind lipsa de efecte adverse a vaccinului. "Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții". 

Replica, nepotrivită pentru un demnitar, dar și hilară, prin lipsa de logică, a stârnit un val de comentarii negative și ironii.

În urma cu 2 ani, colega de partid a Alinei Gorghiu, Raluca Turcan, a ajuns și ea ținta ironiilor pentru o replică oarecum asemănătoare: „Omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”. 

 

sursa: realitatea.net

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: