27
Sâm, Apr

Eveniment

Noul an școlar a debutat cu stângul în ceea ce privește infectările cu COVID-19.

Elevi din școli precum Colegiul Național “Johannes Honterus”, Școala Gimnazială nr. 27 „Anatol Ghermanschi”, Școala Gimnazială nr 25, Colegiul Tehnic „Mircea Cristea”, Colegiul Emil Racoviță au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19.

Din păcate este adevărat că sunt confirmați mai mulți elevi cu acest virus. În clasele în care au existat elevi confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 au trecut deja în online. Cel mai recent caz a fost înregistrat la Școala Gimnazială nr. 27 „Anatol Ghermanschi”. Testările celorlalți elevi se vor face la opt zile de la confirmarea primului elev. Testele sunt puse la dispoziție de Direcția de Sănătate Publică Brașov, în mod gratuit. În cazul în care elevii clasei unde a fost confirmat un caz de COVID-19 au un test negativ în ziua a 8-a, din ziua a ZECEA a aceștia pot reveni fizic la școală.

Atât Instituția Prefectului Brașov cât și DSP Brașov monitorizează cu atenție activitatea din fiecare școală pentru a se lua măsuri cât mai rapide și eficiente”, a declarat pentru brasovtv.com, prefectul Brașovului Cătălin Mihai Văsii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: