26
Vin, Apr

Eveniment

Elevii de la Colegiul Național Ioan Meșotă au şi un alt motiv de bucurie, în afară de începerea vacanței intersemestriale. De la sfârșitul acestei săptămâni, tinerii meșotiști studiază în cele mai bune condiții.

Noul corp de clădire a fost în sfârşit inaugurat. Are 12 săli de clasă, cinci nivele și aparatură de ultimă generație. 

Vechiul corp de clădire era neîncăpător pentru cei peste 800 de elevi. Până acum, la Meșotă se învăța în două schimburi, iar cursurile se terminau la opt seara. Lucrările de construcţie au fost începute în martie 2015. Clădirea a costat 7,3 milioane de lei, iar investiția a fost realizată de Primărie. Municipalitatea intenționează să modernizeze anul acesta și alte instituții de învățământ.

Arhitectura noului corp de clădire al CN Meşotă este una modernă şi impresionantă. Elevii au la dispoziţie un cabinet de informatică, o sală multifuncțională pentru evenimente, grupuri sanitare, cabinet psihologic, cabinet medical, bibliotecă și multe alte săli. Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă a fost construit între anii 1962 – 1971. Vechiul corp are 17 săli de clasă, laboratoare, secretariat și grupuri sanitare.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: