07
Mar, Mai

Eveniment

Ateliere interactive cu artista Oana Mirela Obacu la Galeria Reduta.

Centrul Cultural Reduta vă invită în perioada 25 august – 22 septembrie la Galeria Reduta la o experiență artistică interesantă cu artista OANA MIRELA OBACU.

Cine este Oana Mirela Obacu?

"Sunt artista din spatele alter-egoului Middian Crafts. Îmi place să creez ilustrații și picturi într-o cromatică bogată, minuțios detaliate, în peniță și tuș, acrilice, sau editate digital. Lucrările mele sunt reprezentări fizice ale sentimentelor trăite, întotdeauna marcate de contraste: vesel/trist, rece/cald, alb-negru/color, realitate/imaginație, viață/moarte''.

Află mai multe despre acest proiect interactiv !

,,Am acceptat provocarea de a organiza o serie de ateliere de pictură în Galeria Reduta, iar pentru acest eveniment, tema comună este ,,plastic”,  un subiect inedit pentru mine, eu abordând preponderent teme din natură. 
În cadrul atelierelor voi realiza un tablou pe canvas folosind o tehnică mixtă – acrilice și colaj. Pentru că mi-am propus în a organiza un proiect interactiv veți putea observa întreg procesul de creație, pe parcursul atelierelor desfășurate, începând cu luna august.  Voi începe prin grunduirea pânzei, apoi voi aplica primul strat de culoare. După uscare voi trasa reperele și schița, iar apoi ușor, strat cu strat voi avea reprezentarea completă. Mai rămâne doar un mic detaliu de aplicat - surpriza de final'', declară artista. 

În fiecare zi de miercuri, între orele 16:00-19:00 sunteți așteptați la Galeria Reduta pentru a participa la ateliere interactive de pictură, gratuite.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: