04
Sâm, Mai

foto: ISU Harghita

Eveniment

11 persoane au primit îngrijiri medicale la un complex comercial din Gheorgheni, 6 au fost transportate la spital.

Echipajele medicale prezente la complexul comercial din Gheorgheni, unde s-a declanșat instalația de stingere a incendiilor, au acordat asistență medicală unui număr de 11 persoane care au inhalat praf sau au suferit atacuri de panică.

"Până în aceste momente, s-a acordat asistență medicală unui număr de 11 persoane (cu atac de panică și inhalări de praf), dintre care patru de către echipajul SMURD și șapte de echipajul SAJ. Din cele 11 persoane, șase au solicitat transportul la spital", se arată în informarea ISU Harghita.

Conform aceleiași surse, a fost solicitat încă un echipaj al Serviciului de Ambulanță pentru transportul celor șase persoane la spital.

Totodată, în spațiul comercial, în urma verificărilor echipajelor de căutare-salvare, nu au fost identificate alte persoane.

Aproximativ 40 de persoane s-au auto-evacuat dintr-un complex comercial din municipiul Gheorgheni, după ce s-a declanșat instalația de stingere a incendiilor, cu pulberi. Personalul specializat încearcă să identifice eroarea sau motivul pentru care s-a declanșat instalația.

 

Sursa: agerpres.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: