24
Joi, Iun

sursă foto: ARHIVA

Eveniment

Magistrații de la Judecătoria Sector 5 au decis, luni, că fostului lider PSD Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la apărare și dreptul la sănătate.

Decizia este definitivă. 

Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova , împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, se arată în minuta publicată de Judecătoria Sector 5.

Liviu Dragnea a dat in judecată Penitenciarul pentru că i-ar fi interzis, în mod nejustificat, să mai lucreze, iar în acest fel ar fi pierdut aproape 50 de zile de libertate. În contestație, fostul lider social-democrat a cerut să-i fie recunoscute aceste zile de muncă, pentru a fi luate în calcul la stabilirea fracției de 2/3 din pedeapsă când se va analiza cererea de eliberare condiționată.

Miercuri, Liviu Dragnea va ajunge din nou în fața judecătorilor, cu o contestație față de respingerea cererii de eliberare condiționată, potrivit ziare.com.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: