02
Joi, Mai

sursă foto: emaramures.ro

Eveniment

Acțiuni ale polițiștilor pentru menținerea unui climat de siguranță publică.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “tăiere fără drept de arbori” și “furt de arbori”.

În fapt, la data de 31 martie 2021, în jurul orei 14.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea o autoutilitară pe raza localității Comăna din județul Brașov, la momentul opririi, în autovehicul aflându-se și un alt bărbat, în calitate de pasager.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că șoferul autovehiculului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuarea verificărilor, polițiștii au identificat în interiorul autoutilitarei cantitatea de 1,36 mc material lemnos, specia stejar, pentru care bărbații nu dețineau documente legale de proveniență, stabilindu-se faptul că această cantitate de material lemnos ar fi fost sustrasă de pe raza localității Comăna, județul Brașov.

Cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată unui reprezentant al Ocolului Silvic competent.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: