26
Vin, Apr

Eveniment

În plină pandemie, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Burebista” din Brașov au organizat o petrecere chiar în fața unității.

Pe data de 28 februarie, aceștia au sărbătorit pensionarea unuia dintre colegii care urma să treacă în rezervă.

Jandarmii i-au făcut o surpriză, l-au așteptat cu confeti, șampanie și muzică pusă chiar din autospecialele unității.

Pe filmare se poate vedea că regulile impuse pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19 nu au fost respectate. Jandarmii stăteau apropiați și fără măști de protecție.

"Referitor la imaginile apărute în spațiul public, vă comunicam faptul că am luat la cunoștință despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 Februarie, în jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări.

În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt, și pentru a se lua măsurile legale care se impun", potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă "Burebista" Brașov, sublocotenent Mihai Preda.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: