02
Joi, Mai

Eveniment

În contextul reintrării Municipiului Brașov în scenariul roșu și al incidenței cumulate ce depășește pragul de 3/1000 de locuitori, anunțată prin Hotărârea nr. 35/18.02.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Județului Brașov, organizarea și desfășurarea spectacolelor cu participarea publicului este interzisă pentru următoarele 14 zile.

Deși așteptam cu bucurie revederea cu dumneavoastră în sala noastră de spectacole, suntem nevoiți să anulăm cele trei evenimente anunțate pentru perioada 20 – 27 februarie 2021.

Contravaloarea biletelor achiziționate va fi returnată din locul cumpărării acestora: la Casieria Operei Brașov, respectiv pe site-ul www.bilet.ro - pentru biletele achiziționate online. Perioada de returnare a banilor este de 30 de zile de la publicarea prezentului anunț.

Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17. Informații se pot obține la telefon 0268/419.380.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne revedem în curând! Între timp, vă invităm să ne fiți alături online sâmbătă, 20 februarie 2021, de la ora 18.30, pentru transmisiunea directă a momentelor reprezentative din opera bufă „Don Pasquale” de G. Donizetti!

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: