02
Joi, Mai

Eveniment

Anul 2021 vine cu schimbări în cadrul Inspectoratului Județean "Nicolae Titulescu" Brașov.

Ca urmare a promovării concursului de trecere în corpul ofițerilor, doamna căpitan Dănilă Luiza preia atribuțiile ofițerului de informare și relații publice. Luiza Dănilă a lucrat în cadrul I.S.U. Brașov, timp de 8 ani.

De asemenea, domnul sergent major Orzea Paul își va desfășura activitatea în cadrul Detașamentului de la Făgăraș. Pentru el misiunea de pază nu mai are foarte multe secrete având în vedere experiența acestuia dobândită în timpul școlii militare și a celei din cadrul D.G.J.M. București.

"Am trăit astăzi emoțiile unui nou început de drum alături de doi colegi care s-au alăturat echipei noastre. Este vorba despre cpt. Luiza Dănilă și sg.maj. Orzea Paul.

Doamna căpitan Luiza Dănilă a făcut dovada profesionalismului dobândit de-a lungul celor peste 8 ani de carieră militară ca subofițer în cadrul I.S.U. Brașov, promovând concursul de trecere în corpul ofițerilor. Astfel i-a fost acordat gradul militar de căpitan și a fost numită să îndeplinească atribuțiile funcției de ofițer specialist Informare și Relații Publice și cu Publicul.

Domnul sergent major Orzea Paul a ales să revină în localitatea de domiciliu (Făgăraș) după ce a absolvit școala militară și a lucrat aproximativ doi ani în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. 

Sunt convins că cei doi se vor integra repede în colectivul nostru și prin acțiunilor lor vor aduce plus-valoare acțiunilor Jandarmeriei Brașovene", a declarat pentru brasovtv.com inspectorul șef al I.J.J. "Nicolae Titulescu" Brașov, colonel Cristian Elly Paliștan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: