20
Lun, Mai

Eveniment

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “evaziune fiscală” (239 de acte materiale).

Din cercetări a rezultatul faptul că, un bărbat, în vârstă de 45 ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale ar fi înregistrat în actele contabile ale societății, mai multe operațiuni comerciale fictive, în baza unor facturi și chitanțe nereale, emise în numele a două societăți comerciale, creând un prejudiciu bugetului consolidat al statului de aproximativ 900.000 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 45 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior, procurorul a dispus măsura controlului judiciar.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: