12
Dum, Mai

sursă foto:monitorulcj.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”.

"În fapt, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 25 decembrie 2020, o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 49 ani, în timp ce se afla într-un imobil situat pe raza municipiului Brașov.

În urma agresiunii fizice exercitate asupra bărbatului, în vârstă de 49 ani, persoana necunoscută i-ar fi sustras acestuia un telefon mobil și o sumă de bani.

În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana necunoscută ca fiind un bărbat, în vârstă de 33 ani din municipiul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 33 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. La data de 27 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit unui comunicat de presă al I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: