04
Sâm, Mai

sursa foto: casapariurilor.ro

Eveniment

A început repriza secundă a meciului dintre Young Boys Berna și CFR Cluj.

Young Boys - CFR Cluj 2 - 1

ȘTIRE INIȚIALĂ

Joi seară se decide soarta europeană a campioanei României, CFR Cluj. Preluată "din mers" de Edi Iordănescu - după plecarea lui Dan Petrescu - formația ardeleană este la un pas de calificare: are nevoie de o victorie la Berna, pe arena Wankdorf, contra lui Young Boys.

Evident, nu e un meci ușor pentru CFR. Poate că situația ar fi fost mai ușoară acum dacă ardelenii ar fi învins în tur, după ce au condus cu 1-0. CFR a părut în controlul partidei după golul lui Rondon ('62), dar Fassnacht a egalat la o fază confuză ('69) și scorul final a fost egal. Lovitură dureroasă pentru Dan Petrescu și ai săi, care și-au dat seama pe loc că au ratat o șansă imensă de a se apropia de calificare. De atunci, lucrurile au luat-o "la vale" la CFR.

Echipa a început să facă pași greșiți și în campionat, iar eșecurile cu AS Roma au condamnat-o la un scenariu dificil: victorie sau eliminare, în ultima etapă!

În clasament, Roma e deja calificată, cu 13 puncte în 5 meciuri (golaveraj 12-2), în timp ce elvețienii de la YBB sunt pe locul 2, cu 7 puncte (golaveraj 7-6). CFR Cluj este pe locul 3, cu 5 puncte, iar CSKA Sofia nu mai are speranțe de calificare, fiindcă n-a marcat în această grupă - 2 puncte (golaveraj 0-6). E păcat că "feroviarii" n-au reușit decât o remiză albă cu bulgarii, acasă., notează casapariurilor.ro.

Meciul dintre Young Boys și CFR Cluj este programat joi, de la ora 19:55, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: