27
Sâm, Apr

sursă foto: zi-de-zi.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tăiere ilegală de arbori” și “furt de arbori”.

“În fapt, la data de 07 decembrie 2020, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag material lemnos de pe raza localității Cața, județul Brașov.

Cu ocazia cercetările efectuate, cadrele de poliție au identificat persoanele în cauză ca fiind doi bărbați, în vârstă de 21 ani, respectiv 48 ani, aceștia fiind depistați pe DJ132B, pe raza localității Cața din județul Brașov, în timp ce transportau cu două atelaje hipo material lemnos, specia păr-pădureț.

În continuare, cei doi bărbați nu au putut prezenta polițiștilor documentele legale de proveniență a materialului lemnos, iar în interiorul unuia dintre cele două atelaje hipo a fost identificat un instrument pentru tăiere.

Cantitatea de material lemnos a fost predată reprezentantului Ocolului Silvic competent.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: