03
Vin, Mai

Eveniment

Iohannis și PNL vând iluzii! La fel ca în cazul vaccinului care încă nu există.

Candidatul PSD Brașov pentru Senatul României, Marius Dunca, trage un semnal de alarmă legat de situația dramatică în care a ajuns țara noastră și face un apel la conștientizarea semnificației votului din data de 6 decembrie.

Guvernul Orban distruge economia, ține școlile închise, sacrificând o generație întreagă de elevi și adâncește haosul în domeniul sanitar. Votul din 6 decembrie este extrem de important, este șansa românilor de a-și recăpăta demnitatea, mândria și siguranța unui trai mai bun. Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face PSD. Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Cei de la guvernare au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel. Ce s-a întâmplat cu cele peste 100 de miliarde de lei împrumutate de guvern în ultimul an la o rată a dobânzii record? S-au alocat extrem de puțini bani pentru  domenii esențiale – Sănătate, Educație, Economie. PNL se laudă că sprijină firmele românești, dar nu contenește să le prigonească! Asistăm la parastasul firmelor din HoReCa. PSD știe să gestioneze această criză. Vom investi masiv în economia directă, vom redeschide HoReCa, vom sprijini firmele care produc în România și îi vom susține pe fermierii români.

Românii trebuie să vină la vot pe 6 decembrie. Votul lor este esențial pentru redeschiderea școlilor, pentru redeschiderea HoReCa și pentru ca PSD să-și poată implementa programul de guvernare prin care garantează siguranța locurilor de muncă. Vor fi implementate programe viabile pentru susținerea capitalului românesc în domeniul industriei, al serviciilor și al agriculturii.

România are nevoie de unitate, trebuie să acționăm pentru a proteja interesele românilor, să ajutăm la reconstrucția țării. Nu este prea târziu. Cu toții, trebuie să urmăm regulile de protecție și să mergem la vot. Ne-am săturat de atâta ură și dezbinare! Nu vă pierdeți credința, ieșiți la vot pe 6 decembrie pentru România noastră, a tuturor!” a concluzionat Marius Dunca, candidat PSD Brașov la Senat.

 

 

Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov

CMF: 11200020

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: